Черкащан запрошують взяти участь у фотоконкурсі присвяченому Шевченкові

Черкащан запрошують взяти участь у фотоконкурсі присвяченому Шевченкові

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради оголосив конкурс фотографій «Шевченків край – моя батьківщина!». Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі департаменту.

Якщо у вас є фото краєвидів рідного краю, події, присвячені Кобзарю, місць де перебував Тарас Шевченко за життя, або ви сфотографовані на їхньому тлі, надсилайте їх на адресу foto-ck@ukr.net (формат JPG, не менше 8 мегапікселей) та беріть участь у конкурсі «Шевченків край – моя батьківщина!». Фото будуть розміщені на сайті – http://ogp.ck.ua/, а кращі стануть частиною фотовиставки під час святкування Дня міста. Переможці будуть нагороджені подарунками.

Прийом фотографій на Конкурс триває з 1 лютого до 20 травня 2014 року.
З 20 до 31 травня відбудеться інтернет-голосування в режимі он лайн. З 1 до 5 червня журі оцінить роботи та визначить найкращих. Переможці конкурсу будуть визначатися у 3-х номінаціях – «Нас єднає Шевченко», «Мій рідний край » та «Шляхами Шевченка».
Надсилати роботи на конкурс необхідно на e-mail:foto-ck@ukr.net.

Вимоги до учасників та їхніх робіт. До участі в конкурсі не допускаються учасники віком менше 15 років. Учасниками конкурсу не можуть бути співробітники Організаторів та члени журі. У конкурсі можуть брати участь як аматори, так і професійні фоторепортери та фотографи. роботи мають бути виконані у форматі JPG не менше 8-ми мегапікселей. Всі фотографії мають бути тематичними і зображувати місця де перебував Шевченко за свого життя, місця, пов’язані з ім’ям Шевченка, краєвиди рідного краю, події, присвячені Кобзарю тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x