Уманчанин сяде на 6 років через крадіжку мобільників

Уманчанин сяде на 6 років через крадіжку мобільників

Жителька Умані стала жертвою злочинного дуету. Коли вона ввечері йшла додому, назустріч вийшов незнайомець. Він вдарив жінку, вирвав з її рук сумочку і втік. В темряві потерпіла зуміла розгледіти ще одну постать, яка вибігла із-за рогу і разом із зловмисником зникла з місця вчинення злочину. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

Правоохоронці, до яких жертва злочинців звернулась майже одразу, знайшли два викрадені у потерпілої телефони. Продавці сказали, що їм їх принесла жінка.

Протягом кількох днів співробітники міліції розшукали зловмисницю. Незабаром оперативники вишли на слід її 57-річного спільника. Як з’ясувалося, чоловік майже 35 років пробув у місцях позбавлення волі, після звільнення влаштувався на роботу. Він пояснив, що думка про вчинення грабежу виникла випадково. Проходячи по одній із вулиць міста разом із своєю знайомою, він побачив жінку. Окрім них навколо нікого не було, тож він вирішив вихопити в жертви сумочку. Потім попросив свою знайому, яка разом з ним була на місці злочину, продати мобільники. Отримані таким чином гроші вони розділили між собою.

За даним фактом відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж), відносно його знайомої – ст. 198 (Придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Мобільні телефони вилучено та повернуто власниці. Наразі проводиться перевірка щодо причетності зловмисника до схожих кримінальних правопорушень, досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x