У смілянина мобільний телефон вкрали просто з його будинку

У смілянина мобільний телефон вкрали просто з його будинку

Жінка прийшла до знайомого позичити кошти, але натомість вкрала його мобільний телефон. Продати викрадену річ, зловмисниці завадили працівники міліції, про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

Про крадіжку правоохоронцям розповів 62-річний житель Сміли. Він повідомив, що із його квартири зник мобільний телефон. Та, найдивніше, що з дому він не виходив, а серед гостей була лише сусідка. Жінка із сусіднього будинку приходила щоб позичити грошей, але господар відмовив у позичці і гостя пішла. Саме після її візиту господар і виявив відсутність свого майна.

Оперативники вирішили перевірити отриману інформацію і направились до оселі підозрюваної. 40-річна непрацююча, раніше судима місцева жителька знаходилась вдома і ще навіть не встигла заховати викрадену річ. В її оселі правоохоронці виявили мобільний телефон потерпілого, який вже був вимкнений. Речові докази відразу було вилучено, а підозрювану жінку доставили до міськвідділу міліції для з’ясування всіх обставин.

В кабінеті слідчого жінка зізналася у скоєному і розповіла, як все відбувалось. У квартирі знайомого вона присіла на дивані, де примітила його мобільний. Коли господар був зайнятий своїми справами, гостя непомітно поклала телефон до кишені після чого пішла додому. Жінка мала намір його швидко продати, щоб заробити грошей.

Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне вона може потрапити до в’язниці на строк до трьох років

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x