Півтора мільйони гривень зекономив департамент соцзахисту лише на енергозбереженні

Півтора мільйони гривень зекономив департамент соцзахисту лише на енергозбереженні

Михайло Скляров, директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА, прозвітував про підсумки роботи Департаменту соціального захисту населення за 2013 рік.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА.

Департамент опікується питаннями заробітної плати, боргів з її виплати, прожиткового мінімуму та соціальним обслуговуванням інвалідів та людей похилого віку, захистом чорнобильців та інших пільгових категорій.

Водночас ним проводиться робота щодо оптимального використання наявних фінансових, матеріальних та інших ресурсів. З метою економії бюджетних коштів розроблені та активно впроваджуються у життя програми з енергозбереження та розвитку підсобного господарства. Одна лише заміна старого котельного обладнання інтернатними закладами на сучасне дала змогу зекономити кошти у сумі більше 1,5 млн. грн., що вже покрило витрати на заходи з енергозбереження понад 75%. У той же час тільки протягом 2013 року підсобними господарствами інтернатних закладів вироблено продукції майже на 8 млн. грн.

– Вищезгадані програми дозволяють не лише економити кошти, а й покращити умови проживання підопічних, – зазначив Михайло Скляров.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x