Група підтримки «Мавп» дала майстер-клас школяркам

Група підтримки «Мавп» дала майстер-клас школяркам

Баскетбольний клуб «Черкаські Мавпи», відомий не лише завдяки гравцям, а й завдяки одній з кращих груп підтримки в Україні. Нещодавно Дівчата з «Golden Ladies» в рамках соціального проекту провели власний майстер-клас у одній із загальноосвітніх шкіл Черкас. На уроці фізкультури у спеціалізованій школі №20 вчителями стали три черлідерки: Ірина Євченко, Марія Коваленко та Олена Горбань. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Навчитися сучасної спортивної хореографії зголосилися дівчата з двох десятих класів школи. Спершу «Золоті леді» розповіли школяркам, що таке черлідинг та яка в нього історія. Потім дівчата розказали про себе та показали кілька акробатичних трюків, а вже після цього приступили до роботи.

За словами Ірини Євченко, головне завдання, яке вони поставили перед собою, було показати базові рухи черлідингу та деякі емоційні елементи. Спочатку дівчата-школярки розібралися, як тримати помпони та закріпили кілька простих рухів. Причому кожен з них був ретельно розкладений по поличках досвідченими спортсменками.

Наприкінці майстер-класу дівчата з групи підтримки роздали школярам подарунки від «Черкаських Мавп» та запросили старшокласників на баскетбол, де вони у повному обсязі могли б побачити роботу «Golden Ladies».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x