Містяни влаштовують паломництва до засніжених парків

Містяни влаштовують паломництва до засніжених парків

Як тільки розпогодилося, містяни масово пересіли на санчата, стали на ковзани та лижі. Замість гірськолижних курортів, вони поспішають до найближчих парків. Там влаштовують справжні сніжні забави. Бачила Вікторія Хамаза.

Зі школи – на ковзанку. 7-річний Ігор тут завжди перший. Покататися на ковзанці мріяв ще від початку зими. Та вона досі не радувала снігом, а потім вражала екстремальним мінусом. Тепер льодовий паркет непосида підкорює із неприхованим захватом.
Ігор: «Мені тут дуже подобається, бо тут весело. Хочу, щоб такі ковзанки були в кожному дворі. Буду приходити сюди з друзями та мамою».
Людмила, бабуся хлопчика: «Дуже задоволена, приходжу сюди з онуками. Радіють, веселяться, дуже гарно їм, весело. Не ходять по двору, де сніг по коліна, а катаються в парку на ковзанці».
Такі майданчики для зимових розваг уже є в більшості парків міста. Кататись можна задарма. Тільки йти сюди треба зі своїми ковзанами або ж ключками для хокею на льоду.
Олександр Радуцький, директор КП «Дирекція парків»: «Ми дочекалися нарешті, що прийшла зима, що дуже хороший мінус стоїть на вулиці. Він якраз для того, щоб зробити такі ковзанки. Місця, де можуть і хокеїсти пограти, і малеча».
А ось це – нерукотворні забави. Усі схили в парках містяни теж облюбували. На сніжних гірках – і дорослі, і малі.
Своя ковзанка є і на Центральному стадіоні міста. Залили її самотужки тутешні працівники. Спортивний лід тут на кількох ігрових майданчиках. Кататися можна задарма. Ковзанка працює щодня з 9 ранку до 17 вечора. Підкорювати льодовий паркет можна як дорослим, так і дітям.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x