Черкаси: бюджет 2014

Черкаси: бюджет 2014

Його текст оприлюднено на офіційному сайті міськради.

Куди черкаська влада планує витрачати кошти?
Почнемо з того, які саме кошти.
Загальний обсяг доходів міського бюджету м. Черкаси на 2014 рік становить 1 084 657 тисяч гривень. Обсяг видатків відповідно дорівнює 1 063 944 тисяч гривень. Профіцит міського бюджету, таким чином, сягає 4 870 тисяч гривень.

Черкаська влада сподівається також на дотації з Державного бюджету. Зокрема, на субвенцію на виплату допомоги сім\’ям з дітьми, малозабезпеченим сім\’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям у сумі 261 522 тис. грн.; субвенцію на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот – у сумі 71 253 тис грн.; – субвенцію на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім\’ях за принципом «гроші ходять за дитиною» – у сумі 2 372 тис грн.

Ще мільйон гривень має надійти з Держбюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. На будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах держава має виділити понад 11 млн гривень.
Обласний бюджет надасть субвенцію на виплату допомоги на догляд за інвалідом I чи II групи внаслідок психічного розладу – 5 596,5 тисяч грн., а на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – 769 400 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x