Черкащина залишилась без обласного прокурора

Черкащина залишилась без обласного прокурора

Очільник прокуратури Черкаської області Юрій Шеремет звільнився з посади. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Щоб запобігти розповсюдженню безглуздих пліток та версій щодо мого звільнення з посади прокурора Черкаської області повідомляю, що таке рішення прийнято мною особисто з власної волі без будь-якого тиску з боку керівництва Генеральної прокуратури України та будь-кого.

Причини прийняття такого рішення на даний час вважаю розголошувати недоцільно.
Хочу подякувати тим членам колективу прокуратури Черкаської області, які в цей непростий час, за умов недосконалості новітнього законодавства, відсутності належного фінансування, падіння авторитету органів прокуратури в очах суспільства, не рахуючись з особистими інтересами чесно і сумлінно виконували свої службові обов\’язки для верховенства законності на Черкащині та реабілітації прокуратури і довіри до неї простих громадян.

Вважаю, що за рахунок значного оновлення колективу (майже 40 % молодь зі стажем до 3 років) всі передумови для цього створені. Статистика річ уперта, а вона свідчить, що у цьому півріччі притягнуто до кримінальної відповідальності вдвічі, а до адміністративної у понад п’ять разів більше корупціонерів. Темп заданий – так тримати!», – зазначив Юрій Шеремет.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x