Томенко: “Я дізнаюся, чий „Беркут” бив черкащан”

Томенко: “Я дізнаюся, чий „Беркут” бив черкащан”

Народний депутат від «Батьівщини» Микола Томенко звернувся до міністра внутрішніх справ України з вимогою підтвердити чи спростувати інформацію стосовно причетності до жорстокого побиття людей у Черкасах луганського підрозділу спеціального призначення «Беркут». Про це «Нова Доба» дізналася на офіційному сайті Миколи Томенка.

За численними повідомленнями у ЗМІ, 25, 27, 29 та 30 січня мешканців Черкас, навіть тих, які перебували далеко від місця подій – Черкаської ОДА, у грубій формі затримували люди у камуфляжі, били і вкидали в автозаки. Згодом з\’явились повідомлення про те, що таким чином у Черкасах діють бійці саме Луганського підрозділу «Беркуту», яких направили в місто для наведення порядку.

Микола Томенко у своєму зверненні до керівництва МВС вимагає надати відповідь, хто прийняв рішення направити у Черкаси Луганський підрозділ «Беркуту», чи розслідує наразі Міністерство внутрішніх справ факт як мінімум перевищення службових повноважень спецпризначенцями і чи є вже покарані за нелюдське побиття людей у Черкасах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x