Відставку Одарича відклали до вівторка

Відставку Одарича відклали до вівторка

У роботі 31-ого пленарного засідання сесії Черкаської міської ради оголосили перерву. Розгляд частини питань порядку денного, до яких сьогодні так і не дійшли, перенесли на вівторок 23 червня.

Питання, яке вважалося найбільш резонансним і викликало неабияку увагу з боку засобів масової інформації та громадськості – про дострокове припинення повноважень міського голови – більшістю голосів відкладено на розгляд наступного пленарного засідання.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Не дійшли згоди депутати й у питанні щодо внесення змін до складу виконавчого комітету. Замість Ольги Галушко, яка є членом виконкому на громадських засадах і заявила про свій вихід за власним бажанням, міський голова пропонував включити представника громадської організації «Автомайдан-Черкаси» Романа Ганзевича. Утім, така пропозиція викликала бурхливу дискусію серед депутатів й, врешті, – не набрала голосів. Тож на наступному пленарному засіданні сесії обранці повернуться до цього питання.

Разом із тим, сьогодні на сесії депутати внесли зміни до програми соціально-економічного й культурного розвитку міста на 2015 рік, а також внесли зміни до міського бюджету на цей рік. Зокрема, депутати виділили мільйон 45 тисяч гривень для реконструкції стерилізаційного відділення в Третій міській лікарні. Ці кошти вилучили з суми, передбаченої для закупівлі додаткових сміттєвих контейнерів у приватний сектор.

Серед проголосованих питань – і внесення змін до попереднього рішення «Про затвердження Положень та ставок місцевих податків і зборів на території міста Черкаси» на цей рік. Також депутати визначили й затвердили розмір місцевих податків на наступний рік.

Тексти прийнятих рішень будуть оприлюдненні в розділі «Міська влада/Нормативні акти» після підписання їх міським головою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x