Вбивцю пенсіонерки знайшли по гарячих слідах

Вбивцю пенсіонерки знайшли по гарячих слідах

У селі Топилівка Чигиринського району в господарській споруді власного дворища син знайшов мертвою матір. Смерть жінки носила насильницький характер. Протягом доби правоохоронці встановили особу та затримали зловмисника.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чигиринського районного відділу міліції звернувся 51-річний чоловік та повідомив, що вранці приїхав до матері. 84-річної жінки вдома не було, почав її шукати. Тіло матері із закривавленою головою чоловік знайшов у сараї. У дворі лежав закривавлений металевий предмет. Сусіди розповіли, що того дня на вулиці бачили п’яного юнака, який поводив себе зухвало.

Слідчо-оперативна група райвідділу, яка виїхала на місце пригоди, вилучила з місця події речові докази, опитала свідків. Вжитими оперативно-розшуковими заходами оперативники встановили, що до даного кримінального правопорушення може бути причетний 22-річний місцевий житель. Хлопець був вдома. Відпочивав після розгульної ночі. На одязі юнака були виявлені сліди крові. Наразі його взято під варту.

За цим фактом слідчим відділенням Чигиринського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). При доведенні провини, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п\’ятнадцяти років. Речові докази вилучено, триває досудове розслідування

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x