Смілянка викрала у старенької 25 тисяч гривень

Смілянка викрала у старенької 25 тисяч гривень

Протягом декількох днів працівники карного розшуку встановили і затримали зловмисницю, яка викрала з будинку пенсіонерки всі її заощадження. За цей час злодійка витратила всі кошти на власні потреби. Наразі затримана в скоєному зізналася та дає покази.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції звернулась 75-річна жителька села Балаклея. Старенька повідомила правоохоронцям, що з її будинку зникло понад 25000 гривень. Хто міг скоїти дану крадіжку, господарка не знала. Бабуся розповіла працівникам міліції, що її не було вдома лише декілька годин, а повернувшись, вона помітила, що в кімнаті на ліжку лежить порожня банка, в якій зберігалися гроші.

Люди розповіли правоохоронцям, що в сусідньому селі 30-річна жителька, яка в минулому була судима і на даний час не працює, почала жити на «широку ногу». В неї з’явились гроші, які вона бездумно витрачає. Оперативники вирішили перевірити отриману інформацію і вона знайшла своє підтвердження. Підозрювану жінку затримали і доставили до міськвідділу міліції. Зрозумівши, що її викрито, зловмисниця у скоєному зізналась і розповіла, що зважилась на крадіжку через брак коштів.

За даним фактом слідчим відділенням Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x