Влада Золотоніщини тримає на контролі завершення будівництва очисних споруд

Влада Золотоніщини тримає на контролі завершення будівництва очисних споруд

18 червня 2015 року відбулася оперативна нарада за участю першого заступника голови Золотоніської РДА Володимира Денисенка, міського голови Віталія Войцехівського, замовника даних робіт, представника Головного управління капітального будівництва облдержадміністрації, представників підрядних організацій, представників КП «Міський водоканал», депутатів міської та районної рад.
Про це «Нова Доба» дізналася в Золотоніській РДА.

На порядок денний будо винесено питання термінів завершення будівництва очисних споруд, усунення недоліків при будівництві ІІ черги, ефективності роботи І та ІІ черги очисних споруд.

За результатами наради було прийнято рішення про встановлення термінів для усунення недоліків роботи очисних споруд та завантаження всього комплексу відстійників та очистки каналізаційних стоків на мулових майданчиках. Золотоніською районною держадміністрацією піднімається питання про всі можливі шляхи очищення річки Суха Згар від негативних наслідків роботи споруд за попередні роки. Подальший скид води буде проводитися лише за відповідності її нормам ГДК.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x