Прокуратура Черкащини: сепаратизму в області немає

Прокуратура Черкащини: сепаратизму в області немає

Прокуратура Черкащини приділяє першочергову увагу питанням безпеки громадян та недопустимості сепаратистських проявів
Прокуратура Черкаської області забезпечує належну координаційну діяльність роботи правоохоронних органів щодо дотримання законності та протидії сепаратизму на території краю.

На цьому наголосив в.о. прокурора Черкаської області Ігор Рогатюк під час засідання позачергової сесії обласної ради з приводу подій, які відбуваються на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Зокрема, він зазначив, що прокуратурою області відповідно до ст. 10 Закону України «Про прокуратуру» забезпечується належна координаційна діяльність роботи правоохоронних органів щодо дотримання законності та протидії злочинам на території регіону.

«Органи прокуратури області працюють у штатному режимі. Ведеться чіткий та детальний моніторинг ситуації на території всієї області. Першочергова увага приділяється питанням безпеки громадян, недопустимості сепаратистських проявів, закликів до дій, спрямованих на порушення територіальної цілісності держави», – сказав Ігор Рогатюк, додавши, що на даний час все спокійно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x