«Черкаські мавпи» – 5 перемога поспіль!

«Черкаські мавпи» – 5 перемога поспіль!

Гра, що пройшла вчора у ПС «Будівельник» виявилая непростою. По-перше, команда щойно повернулася додому після двох важливих виїзних звитяг. По-друге, цього разу задля підвищення у турнірній таблиці Суперліги команді Максима Міхельсона потрібно було обігравати свого сусіда по турнірній таблиці. І зрештою, по-третє, суперник цього разу був налаштований надзвичайно серйозно. але ніщо не завадило найвідомішій команді Черкащини здобути перемогу. Про це «Нова Доба» дізналася на офіційному сайті БК «Черкаські Мавпи».

Усю серйозність намірів противника показав уже стартовий період матчу, який виграв «Миколаїв». Спершу Мур та Онуфрієв влаштували дальню перестрілку. А вже після цього емоцій грі додав потужний данк Сізова. На такому фоні корабели захопили лідерство під щитами і довели десятихвилинку до рахунку – 21:17 – на свою користь. На старті другого періоду Онуфрієв ще раз «вкусив» суперника дальньою атакою, яка довела різницю у рахунку уже не до приємної для черкасців. У важливий момент в ситуацію втрутився Тімерманіс. Литовський форвард почав методично скорочувати відставання своєї команди дальніми влучаннями. Загалом у цій десятихвилинці Тімерманіс реалізував три атаки з периметру, що допомогло господарям не лише наздогнати суперника, а й вийти вперед у результативній першій половині гри – 44:40.

Якщо у першій половині зустрічі глядачі побачили доволі рівний баскетбол, то друга стала справжнім емоційним вибухом для помаранчево-чорних та їх вболівальників. Спочатку глядачі стали свідками мікро-дуелі Шубарги та Мура, яку в результаті виграв американський захисник «Черкаських Мавп». В черговий раз Мур видав шикарний матч, протягом якого здобув 16 очок та віддав 8 передач. Після цього Шубарга не втримав власні емоції і припустився «неспортивного», який і поклав початок ривка черкасців. Важливе перехоплення і потужний данк Бойкіна примусили «Будівельник» стоячи радіти різниці, яка збільшувалася на користь господарів. Останню перерву команди зустрічали з рахунком 69:58.

Зважаючи на агресивну роботу на щитах Бойкіна та компанії, а також холодний розум задньої лінії господарів, «Мавпи» у першій половині четвертої десятихвилинки переконливо контролювали хід гри. Наприкінці матчу корабели намагалися якось зарадити ситуації завдяки індивідуальному захисту і навіть скоротили своє відставання до 7-ми очок – 76:69. Однак більшого своєму супернику господарі не дозволили. У важливий момент важкий кидок з відхиленням забив Сміт, який і допоміг власній команді зробити ще один ривок наприкінці гри і довести її до логічного завершення – 84:72. У підсумку, Сміт у цій грі здобув 20 очок та 7 передач, однак слід відзначити командну гру помаранчево-чорних, у яких відразу п’ять гравців здобули 10 і більше очок.

ЧМ: Мур 16 оч, 8 рп, Сміт 20 оч, 7 рп; Тімерманіс 15 оч; Уошбарн 11 оч, 7 під; Бойкін 16 оч, 12 під; Чумаков 6 оч.

М: Шубарга 12 оч, 7 під; Пейнерс 13 оч; Грін 4 оч Череповскій 3 оч; Кеджо 11 оч; Онуфрєєв 15 оч, Брістол 7 оч, 9 під; Сізов 7 оч.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x