У Черкасах з’явилася УкрЛінія

У Черкасах з’явилася УкрЛінія

УкрЛінія – народний орнамент у вигляді графіті – з’явилася 10 березня у Черкасах завдяки художниці Тетяні Черевань. Таким чином місто доєдналося до всеукраїнського мистецького проекту, присвяченого єдності українців.

Із допомогою спеціального валика мисткиня прикрасила орнаментом Штаб Самооборони на перехресті бульвару Шевченка та Піонерської, ґанок Податкової, ґанок Обласного краєзнавчого музею та перон залізничної станції «Черкаси». УкрЛінія біля Штабу Самооборони та на вокзалі – біла, на ґанку Податкової та музею – жовта. А вже 11 березня валик із орнаментом УкрЛінії вирушить «Новою поштою» у Херсон.

«Відчувала себе сьогодні миротворцем! – написала Тетяна у Facebook. – Хотілося розмалювати, якщо чесно, все навколо. 5 березня був запущений проект УкрЛінія. Це авторський проект художника Філіпа Пищика. Інформаційна підтримка – платформа BigIdea. УкрЛінія подорожує містами України і залишає відбиток єдності українців і нагадує про підтримку один одного у важкий час. Валик з УКРПРІНТ орнаменту уже був у Києві, Сімферополі. Сьогодні він прогулявся вулицями Черкас із нашою допомогою».
Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Про все».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x