З’їзд територіальних громад не дозволили проводити в Черкасах

У Черкаському міськвиконкомі не дали дозволу на проведення з’їзду територіальних громад у Будинку культури ім. Івана Кулика, який мав відбутися у Черкасах 12–14 березня. Інформація про проведення такого з’їзду в самісінькому центрі України та текст запрошення викликали обурення серед черкащан, люди припустили, що таке зібрання – це російська пропаганда, яка може містити небезпеку для цілісності України, особливо в умовах жорсткої інформаційної війни. Сьогодні зранку цю тему активно обговорювали в соціальних мережах.

Про це інформує «Про все».

Директор Будинку культури ім. Кулика Ірина Тітовська повідомила, що про цей захід довідалася лише сьогодні зранку, вийшовши на роботу після відпустки.

– Я довідалася про це сьогодні одночасно відкриваючи план заходів та читаючи це повідомлення у Фейсбуці, – каже Ірина Тітовська. – Я так розумію, домовлялися про зал десь з тиждень тому.

Як розповіла директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілія Маліщук, звернення справді надійшло 6 березня.

– Але сьогодні ми їм відмовили. Дозволу на проведення з’їзду в Будинку культури ім. Кулика не було, – запевнила Лілія Маліщук. – Тим більше, коли ми довідалися, що зал їм потрібен на кілька днів і аж із 10:00 до 18:00 вечора. – Ми і не здогадувалися, що це з’їзд. Нам сказали, що це семінар на тему «Слов’янська культура» з екскурсом в історію, – зазначила Лілія Маліщук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x