Раніше судимий черкащанин пограбував жінку

Раніше судимий черкащанин пограбував жінку

Пізно ввечері до будинку жительки одного із сіл Черкаського району увірвався невідомий. Погрожуючи пістолетом зловмисник викрав гроші, мобільний телефон та кредитні картки. За добу працівники міліції знайшли кривдника жінки та доставили його до райвідділу. До чергової частини Черкаського райвідділу міліції звернулась 44-річна місцева жителька та повідомила, що до неї в будинок увірвався невідомий та пограбував її.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Жінка розповіла, що прокинулась від сторонніх звуків. У кімнаті будинку побачила невідомого чоловіка, який відразу накинувся на неї вимагаючи гроші. Отримавши відмову, нападник бризнув з газового балончика їй в обличчя та почав нишпорити по будинку, шукаючи кошти. Здобиччю нападника виявилися 200 гривень, мобільний телефон та декілька кредитних карток, які зловмисник забрав та швидко зник.

У поле зору працівників міліції потрапив 26-річний раніше судимий житель Черкас. Нападника було затримано і доставлено до Черкаського райвідділу міліції. В розмові зі слідчими затриманий зізнався у скоєному та пояснив, що йому потрібні були гроші, тому зважився на пограбування.
Наразі за цим фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 КК України (розбій). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x