Батько вистрелив у сина і хотів застрелитися сам

Батько вистрелив у сина і хотів застрелитися сам

Унаслідок раптово виниклого конфлікту батько вистрелив у сина, після чого намагався накласти на себе руки. Чоловіки були госпіталізовані до однієї із лікарень Черкас.

«Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Соснівського райвідділу міліції звернулася місцева жителька, яка повідомила про стрілянину. На місці події працівників міліції зустріла жителька будинку. Вона розповіла, що родина вечеряла, не обійшлося без оковитої. Під час розмови між рідними виникла суперечка. Підігрітий алкоголем батько розлютився на сина, виштовхав його в коридор, дістав пістолета і поцілив у нього. Коли ж зрозумів, що накоїв, вирішив покінчити життя самогубством, вистріливши собі в скроню. Злякана жінка викликала швидку допомогу та повідомила про подію правоохоронцям.

Як з’ясували працівники міліції, причиною агресії 59-річного чоловіка стало небажання його 28-річного сина одружуватися.
За цим фактом слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років. Ведеться досудове слідство, працівники міліції встановлюють, де чоловік узяв травматичний пістолет і чи законно ним володіє.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x