Шахраї обдурили жительку Чигирина на 1 500 гривень

Шахраї обдурили жительку Чигирина на 1 500 гривень

Ціною власної безпечності жінка позбулася 1 500 гривень. Шахрайська парочка пообіцяла жительці Чигирина безперешкодно отримати кредит, проте довгоочікуваних грошей потерпіла так і не діждалася. За вчинене зловмисникам загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського райвідділу міліції із заявою про шахрайство звернулася 54-річна місцева жителька. Вона розповіла, що на вулиці до неї підійшли чоловік з жінкою. Незнайомці запропонували їй швидко оформити кредит в одному із банків на вигідних умовах за короткий час. Потерпіла погодилася і наступного дня разом із ними поїхала до Сміли для укладання угоди. Питання по оформленню паперів парочка взяла на себе. Але через кілька хвилин зловмисники сказали, що банк відмовив, не пояснивши причин. Засмучена потерпіла повернулася ні з чим додому, однак через певний час до неї почали надходити квитанції щодо погашення кредитної заборгованості. Лише тоді вона збагнула, що стала жертвою винахідливих шахраїв.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції вийшли на слід 29-річного та 25-річної жителів міста Чигирина, зовнішність яких описала потерпіла. Правоохоронці затримали їх та доставили до райвідділу для дачі пояснень. Слідчому молоді люди розповіли, що ніде не працювали, а на життя потрібні були кошти. Зловмисникам стало відомо, що одній місцевій жительці терміново потрібні гроші, тож вирішили запропонувати їй оформити кредит. Насправді угода з банком пройшла вдало, але натомість, щоб віддати гроші жінці, забрали їх собі.

Наразі слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x