Корсунські депутати обрали заступника голови райради

Корсунські депутати обрали заступника голови райради

19 червня 2015 року відбулося пленарне засідання 44-ї позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради шостого скликання, яку провів голова районної ради Анатолій Гайдай. Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті загиблих військовослужбовців та мирних жителів під час проведення антитерористичної операції на сході України. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Основними питаннями порядку денного були питання про реорганізацію Завадівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Корсунь-Шевченківської районної ради та Кіровського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Корсунь-Шевченківської районної ради та про ліквідацію Виграївського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Корсунь-Шевченківської районної ради, з проектами рішень яких ознайомила начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Алєксєєва.

Однак після обговорення депутати районної ради не схвалили рішень із вищезазначених питань.

Потім начальник фінансового управління райдержадміністрації Віктор Барабоха ознайомив присутніх з пропозиціями щодо внесення змін до районного бюджету на 2015 рік .

В ході роботи депутати прийняли рішення щодо надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету згідно поданих заяв, погодили продовження терміну дії договору оренди майна районної комунальної власності, затвердили план роботи районної ради на ІІ-ге півріччя 2015 року.

Також було внесено зміни до складу постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я та спорту згідно поданих заяв депутатів районної ради; до програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту Корсунь-Шевченківського району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014-2015 роки зі змінами; доповнення до «Положення про порядок та умови виплати матеріальної допомоги громадянам за рахунок коштів районного бюджету» зі змінами, до загально-районних культурно-освітніх заходів на 2015 рік по розпоряднику коштів «районна рада».

Розглянули депутати і організаційне питання щодо обрання заступника голови районної ради. Більшістю голосів на цю посаду обрано Григоренка Олександра Миколайовича, 1957 р.н., позапартійного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x