Олександр Черевко: «Ткаченко – це вдалий вибір»

Олександр Черевко: «Ткаченко – це вдалий вибір»

Кандидатура Юрія Ткаченка на посаді голови Черкаської облдержадміністрації – це вдалий вибір, адже його світогляд відповідає запитам черкащан, запевняє колишній голова Черкаської ОДА Олександр Черевко, за часів керівництва якого новопризначений губернатор працював головою Податкової області.

Повідомляє сайт «Про все».

– Юрій Ткаченко за своїм світоглядом відповідає запитам ділових кіл, інтелігенції, різних працівників, – зазначив у коментарі порталу «Про все» екс-губернатор. – Повірте мені, адже мій досвід дозволяє мені зробити аналіз та дати характеристику.
Також Олександр Черевко зазначає, що першими кроками новопризначеного керівника області мають стати зустрічі з політичними силами Черкащини та громадськістю, інтелігенцією, профспілками.

– Зараз час для консолідації, а не для того, щоб займатися реваншизмом. Юрій Ткаченко – це консолідуюча фігура, – каже Олександр Черевко. – Він повинен всім сказати, що якщо рішення про його призначення прийнято, то потрібно складати план дій щодо того, що і як робити далі. Як губернатор, він має гарантувати спокій і створити середовище, в якому всі зможуть нормально приступити до роботи та працювати. Адже вже скоро Кабмін питатиме з нього про розвиток області.
Сам Олександр Черевко запевняє, що готовий всіляко допомагати новому губернатору.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x