Ткаченку запропонували кандидатури на голову районної адміністрації

Ткаченку запропонували кандидатури на голову районної адміністрації

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко та голова районної ради Валентина Коваленко зустрілися з представниками Народних рад районів. На зустріч приїхали представники Черкаського, Чорнобаївського, Канівського та Шполянського району. З кожного району було представлено кандидата на голову районної адміністрації, яка пройшла народну люстрацію.

Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Представники Шполянської Народної ради представили кандидата Сергія Валентиновича Коваля, сільського голову села Товмач, за якого проголосували 24 члени Народної ради. Сергій Валентинович з грудня перебував на Майдані, збирав продукти та медикаменти, що доставлялися в Київ.

Анатолій Яріш, голова Черкаської районної ради та Олег Устименко, голова Народної ради запропонувала кандидатуру Костянтина Омаргалієва, який бачить Черкаський район без корупції, прозорість діяльності представників влади, а також залучення до роботи спеціалістів та фахівців своєї справи.
Чорнобаївці представили на посаду голови районної адміністрації Василя Григоровича Юрченка, члена партії «УДАРу».

На закінчення зустрічі Юрій Ткаченко запропонував представникам Народних рад на районних віче розглянути його кандидатуру, як голову Черкаської ОДА. Також Юрій Олегович зазначав, що основними принципами його роботи буде професіоналізм, патріотизм, праведність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x