Чигиринський злодій встиг продати крадене

Чигиринський злодій встиг продати крадене

Співробітники Чигиринського райвідділу міліції затримали молодого чоловіка, що вкрав мопед у місцевого жителя. Проворний злодій уже встиг перепродати транспортний засіб, але скористатися грошима йому завадили правоохоронці.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського райвідділу міліції звернувся 54-річний місцевий житель та повідомив, що з підсобного приміщення його домоволодіння викрадено мопед. Невдовзі до правоохоронців надійшла інформація про те, що в одного з жителів міста з’явився мопед, який схожий на розшукуваний. При перевірці ця інформація підтвердилась. Новий власник транспортного засобу пояснював, що нещодавно придбав його в місцевого жителя. Правоохоронці встановили особу продавця, якого було затримано та доставлено до райвідділу для дачі пояснень.
Молодий чоловік, розуміючи, що уникнути відповідальності йому не вдасться, зізнався у скоєнні кримінального правопорушення. Він пояснював, що знав про те, що господар будинку відсутній, тому наважився на крадіжку.

Наразі відносно 20-річного затриманого відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x