Шполянин обікрав сільський магазин

Шполянин обікрав сільський магазин

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік обікрав місцевий магазин. Награбоване зберігав у себе вдома. Зловмисника затримано, йому загрожує до шести років ув’язнення.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Шполянського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з місцевого магазину. Оперативники спілкувалися з жителями села та перевіряли раніше судимих осіб. У поле зору працівників міліції потрапив 35-річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми із законом та зловживав алкоголем. У спілкуванні зі слідчим чоловік у всьому зізнався та розповів, що останнім часом ніде не працює. Того вечора проходячи повз зачинений магазин вирішив його обікрасти. Вибив двері, знайшов мішок та швидко поскладав в нього все, що потрапляло до рук. Награбоване приніс до себе додому, де його в подальшому й було вилучено правоохоронцями.

За цим фактом слідчим відділенням Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x