Через війну черкаські спортсмени залишились без змагань

Через війну черкаські спортсмени залишились без змагань

Черкаські веслувальники в розпачі: через військовий конфлікт у Криму спортсмени втратили можливість брати участь у традиційних змаганнях у Херсоні. Про це «Нова Доба» дізналася на персональній сторінці у «Фейсбуці» директора Черкаської дитячо-юнацької спортивної школи з веслування Катерини Коваленко.

«Кожну весну ми, веслувальники, з нетерпінням чекаємо коли зійде лід і знову підемо на воду, підемо до нових перемог… – пише Катерини Коваленко. – Цей рік інший. Уперше за чимало років почали відміняти надважливі всеукраїнські змагання – в Бурштині (Прикарпаття) і двічі в Херсоні.

І що казати дітям, які провели повний цикл підготовки, які чекали цього старту!? Вони ж в очі заглядають, питають про плани на рік… Хочеться вірити, що ці змагання стануть останніми, які відміняють, а не черговими…

Якщо зараз спортсмени залишаться без запланованих спортивних заходів, то завтра вони, як мінімум, будуть на вулиці!!! Спортсменам необхідно реалізовуватись!!! Необхідно змагатись!!! Адже ЗМАГАННЯ – основний елемент спортивної діяльності. Без них спорт повністю втрачає свій зміст і свою специфіку.

Обіцяю дітям проведення чемпіонатів міста та області. Це все що наразі можу. Чи не ризикуємо ми втратити спортсменів високого класу?!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x