Засуджений до умовного терміну чоловік обкрадав будинки

Засуджений до умовного терміну чоловік обкрадав будинки

Правоохоронці затримали молодика, який обкрадав дачні будинки. Як виявилось, торік він був засуджений до умовного терміну покарання за скоєння аналогічних злочинів. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Монастирищенського райвідділу міліції звернулась 40-річна місцева жителька, яка повідомила про крадіжку. Жінка розповіла працівникам міліції, що з її дачного домоволодіння в одному із сіл району, невідома особа викрала два електричні трансформатори та мідний провід, завдавши збитків на суму понад 2 500 гривень.

Правоохоронці опитавши жителів села, розпочали перевірку приймальних пункти металобрухту й осіб раніше судимих за аналогічні злочини. Провівши ряд заходів міліціонери з’ясували, що на один з приймальних пунктів металобрухту, молодий чоловік нещодавно приносив випалений мідний провід. Ним виявився 20-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий житель. Підозрюваного в крадіжці було затримано та доставлено до райвідділу міліції. Під тиском незаперечних доказів він зізнався у скоєному і розповів, як все було. У вечері він ходив сільськими вулицями і обирав ті будинки, де ніхто не проживає. Зламував замки і проникав до будівель звідки викрадав чуже майно. Під час проведення слідчих дій вдалося встановити причетність затриманого до шести крадіжок, які він вчиняв протягом тривалого часу.

Наразі речові докази частково вилучені. Слідчим відділенням Монастирищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x