Лузанівка відзначила День села

Лузанівка відзначила День села

Кожне місто чи село має свою давню історію, традиції та звичаї. Село Лузанівка є тим населеним пунктом Кам’янського району, де історія села багата й цікава, а традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління, відроджуються та процвітають.
20 червня 2015 року громада села Лузанівка відзначала День села.

На заході були присутні депутат обласної ради Василь Касян, голова Кам’янської райдержадміністрації Сергій Сундуков, голова районної ради Сергій Морозов, сільський голова Сергій Миколаєнко, головний лікар ЦРЛ Костянтин Тамко, жителі та гості села.
На зібранні сільським головою було вручено подарунки людям, які зробили значний внесок у розвиток села, орденоносціям Петру Рачку, Приймакам Віктору і Дмитру, Олені Гудименко, Парасковії Криворот, Олександрі Шевченко та воїнам АТО, які повернулися, та які ще захищають суверенітет та цілісність нашої Держави, а саме: Олександру Тимошенко, Роману Бражнику, Олегу Голобородому, Станіславу Гамалі, Сергію Трохименко, Юрію Саєнко, Миколі Макухі, Олександру Діхтяренко, Дмитру Тимошенко та матері покійного воїна Миколи Билими.

Лузанівка відзначила День села

Відзначена родина Голобородих, яка найбільше років прожила у шлюбі (60 років) – Микола Явтухович та Олександра Іванівна, старожил села – Білокінь Іван Дем’янович, якому у цьому році виповниться 90 років, найстаріша жителька села – Бондар Євдокія Кирилівна (95 років). Лунали вітання для багатодітних сімей, які мають трьох і більше дітей, привітали новонароджених у 2015 році та інших.

– Найважливіше те, що Лузанівка – це село, де люди працьовиті, і не дивлячись на ті труднощі, що є в нашій економіці і суспільстві, село все таки живе. Я хочу побажати вам, щоб в кожній оселі були мир і злагода, – сказав голова Кам’янської райдержадміністрації Сергій Сундуков.
Голова села розрізав святковий коровай урожаю 2015 року, який був спечений із зерна, вирощеного на Лузанівській землі.
Святкування продовжилося за святковим столом, а концерт був насиченим і цікавим.

Ірина СКОРИК

Лузанівка відзначила День села

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x