Драбівські школярі перемогли на міжнародному конкурсі

Драбівські школярі перемогли на міжнародному конкурсі

Нещодавно підвели підсумки ХХV Міжнародного фестивалю дитячої творчості «Підводні фантазії», в якому взяли участь більше 5 тисяч дітей з України, Білорусії, Казахстану, Узбекистану, Угорщини, Росії, Азербайджану, Польщі. Колекція учнівських робіт Драбівської дитячої школи мистецтв визнана однією з найкращих і нагороджена дипломом за ІІІ місце. Відзначені дипломами також роботи Вікторії Ковриги «Пірати Карибського моря» та Дарини Поляниці «Щучки». Про це «Нова Доба» дізналася в облдержадміністрації.

Довідково:
Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Підводні фантазії» проходить спільно з Всесвітнім фестивалем зображень підводного світу (Марсель, Франція). Фестиваль проводять в Донецьку вже 25 рік поспіль.

Автори найкращих робіт отримують подарунки, медалі, дипломи. Головною нагородою за перемогу у фестивалі є поїздка до Франції.

Одним із організаторів цього Міжнародного фестивалю дитячої творчості є Об’єднання українських професіональних інструкторів з підводного плавання. Мету конкурсу представники об’єднання вбачають у популяризації знань про підводний світ серед молоді та виховання нового покоління підводників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x