Затримано черкаських наркоторговців

Затримано черкаських наркоторговців

Працівники міліції затримали зловмисників, які налагодили продаж наркотику на території міста. За вчинене кримінальне правопорушення їм загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До оперативників сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Черкаського райвідділу міліції надійшла інформація про те, що двоє жителів міста Черкаси займаються продажем наркотичних засобів. Для затримання зловмисників та документування їх незаконних дій працівники міліції розробили спеціальну операцію. Під час чергової спроби збути партію наркотику торговців зіллям були затримані на гарячому. Проте вони виявилися лише посередниками. Як з’ясували оперативники, затримані купували наркотик у місцевого жителя та перепродували наркозалежним особам.

Розпочалися пошуки постачальника наркотичного засобу. Провівши ряд заходів у поле зору оперативників потрапив 26-річний місцевий житель. Отримавши необхідні документи і маючи всі підстави для проведення обшуку, правоохоронці завітали до підозрюваного додому. В ході проведення санкціонованого обшуку, працівники міліції виявили докази протиправної діяльності підозрюваного: пакети з наркотичною речовиною – амфетамін та близько 20 000 гривень, які були отримані від заняття наркотичною діяльністю та 2 гранати.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу .За даним фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини справи, триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x