Черкаські каратисти тріумфували в Одесі

Черкаські каратисти тріумфували в Одесі

Із низкою медалей повернулися додому з Одеси черкаські майстри годзю-рю карате. Причому жоден із наших земляків не залишився без нагород. Про це повідомили на сайті «Черкаський спорт».

Черкаські каратисти підкорили всеукраїнську першість. Їм не було рівних на змаганнях в Одесі. Честь Черкащини відстоювали п’ятеро вихованців Міжнародної школи східних єдиноборств із Черкас. Учасники визначали найкращих у ката, куміте та роботі зі зброєю. Кожен учень школи привіз додому щонайменше п\’ять нагород.

«Було об’єктивне та чесне суддівство. Я дуже задоволений цією поїздкою та ще раз відзначив для себе, що ми стоїмо на правильному шляху у вихованні наших юних спортсменів», – говорить Юрій Потапенко, шихан школи.

Переможцями та призерами турніру в Одесі стали Олександр Мельниченко, Назар Фомін і Макар Рогов. А також Максим Іванов і Віталія Павлова.
А на минулих вихідних у Черкасах відбувся четвертий відкритий чемпіонат області з косікі карате. У ньому взяли участь представники різних стилів. Вони змагалися в розділах ката, куміте та роботі зі зброєю. Загалом розіграно 20 комплектів нагород. У підсумку найбільше медалей здобули організації «Асоціація Будо» та Шорінзірю Кен Сей Кай.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x