Дві тони твердого палива на рік – норма для черкащан

Дві тони твердого палива на рік – норма для черкащан

Затверджені регіональні норми забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом.

Про це «Новій Добі» повідомили у департаменті соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації.

Для Черкащини затверджені регіональні натуральні норми забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом, згідно з якими у 2014 році населенню надаються пільги і житлові субсидії готівкою.

Відповідно до цих норм населенню у 2014 році надаються житлові субсидії готівкою для відшкодування витрат на їх придбання:
– тверде паливо – 2 т на домогосподарство на рік;
– скраплений газ, що використовується для приготування їжі – два балони (42 кілограми) на рік на одну-дві особи, три балони (63 кілограми) – на три-чотири особи, чотири балони (84 кілограми) – на п’ять і більше осіб.
Пільги надаються за нормою:
– тверде паливо – 1 т на домогосподарство на рік (для осіб, які мають право на його отримання згідно із статтею 48 Гірничого закону України – 5,9 т вугілля на одне домогосподарство на рік.);
– скраплений газ – 1 балон.

Вартість однієї тони твердого палива для населення становитиме 1078,23 грн., одного балону скрапленого газу – 138,33 грн. Ціни вирахувані, виходячи з граничних показників вартості однієї тонни твердого палива та одного балону скрапленого газу, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2012 року № 356 та проіндексованих на коефіцієнт, визначений за формулою, згідно з вказаною постановою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x