Драбівські злодії обікрали місцеву дачу

Драбівські злодії обікрали місцеву дачу

Зловмисники зважилися на крадіжку щоб заробити на чергову пляшку оковитої. Наразі їх затримано. Частину викрадених речей вилучено та повернуто постраждалому. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського районного відділу міліції звернувся 55-річний місцевий житель із заявою про те, що невідомі особи обікрали його дачний будинок. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Драбівського районного відділу міліції.

В розмові з правоохоронцями потерпілий розповів, що невідомі особи проникли в приміщення літньої кухні та викрали металевий посуд. Також зловмисники прихопили з собою велосипед, електроточило, сітку рабицю та слюсарні інструменти. В розмові з місцевими жителями оперативники дізналися про те, що в день крадіжки бачили двох молодиків, які ходили біля будинку потерпілого. За складеними описами правоохоронці встановили осіб зловмисників, ними виявилися 28 та 31-річні раніше судимі місцеві жителі. Зловмисників затримали за місцем проживання та доставили до райвідділу. Слідчим вони розповіли, що не працюють, тому і заробляють на прожиття крадіжками. У день, коли в будинку нікого не було, перелізли через паркан та скоїли крадіжку. Частину викраденого здали на металобрухт.

За цим фактом слідчим відділенням Драбівського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене кримінальне правопорушення чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x