У Старобабанівській колонії шукають персонал

У Старобабанівській колонії шукають персонал

Нестача персоналу призводить до збільшення навантаження на персонал у Старобабанівській ВК управління ДПтС України в Черкаській області (№ 92). Тому тут шляхів вирішення цієї проблеми.

Про це «Новій Добі» повідомили в Державній пенітарціарній службі в Черкаській області.

– Забезпечення особистої безпеки працівників, які безпосередньо виконують свою тяжку і часом небезпечну роботу у середовищі осіб, які утримуються в установах виконання покарань, надання часу на навчання та своєчасне надання відпусток, забезпечення повноцінного відпочинку – ніколи не знімаються з контролю керівництва, -говорить начальник управління Анатолій Грищенко. – Некомплект рядового і молодшого начальницького складу – одне з найболючіших питань, яке стає на заваді кожного з цих завдань. В процесі укомплектування первинних посад потрібно вишукувати нові шляхи для широкого інформування населення щодо умов проходження служби та соціальних переваг в органах і установах виконання покарань.
27 березня працівники сектору по роботі з персоналом Старобабанівської колонії управління ДПтС України в Черкаській області (№ 92) у рамках налагодженої постійної співпраці проведи робочу зустріч з керівництвом та працівниками Уманського міського центру зайнятості та взяли участь у Ярмарку вакансій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x