«Відпочинок без турбот» з ПриватБанком

«Відпочинок без турбот» з ПриватБанком

Чудова нагода відчути себе безтурботним пенсіонером та побачити світ власними очима випала черкаським пенсіонерам.

З 1 квітня по 30 вересня 2014 року ПриватБанк проводить акцію для пенсіонерів «Відпочинок без турбот». Кожен учасник акції може стати переможцем, отримати сертифікат на 5 000 грн і обміняти його на путівку у будь-яку точку світу.

Майже кожен другий пенсіонер, який отримує пенсію через банківські установи у Черкаській області, отримує пенсію у ПриватБанку. Як свідчить статистика, 50% черкаських пенсіонерів отримують свою пенсію на картку ПриватБанку. А це майже 36 000 клієнтів. З початку року у Черкаському регіональному управлінні ПриватБанку відкрито 4 500 нових пенсійних рахунків.

Пенсійне обслуговування – це соціальна програма для ПриватБанку. Оформлення пенсійної картки здійснюється миттєво та безкоштовно. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних послуг для пенсіонерів проводяться без стягнення комісії. Користуючись пенсійною карткою, можна отримати надбавку до пенсії. Банк нараховує 10 відсотків річних на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці. Тому це чудова можливість отримати додаткові кошти до пенсії. Поповнювати вклади можна невеликими сумами з пенсії – банк це може робити навіть автоматично. Таким чином, щомісяця перераховуючи на депозит по 100 гривень, за рік можна отримати додатково більше 100 гривень. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус + при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

Аби стати учасником акції для пенсіонерів «Відпочинок без турбот», слід лише оформити отримання пенсії через ПриватБанк (якщо ще немає пенсійної карти ПриватБанку), зареєструватись в акції будь-яким із способів: зателефонувавши на номер 38(056)716 38 79, чи на сайті www.pb.ua/putevka та оплатити карткою покупки від 50 грн. Кожна покупка автоматично бере участь у щомісячному розіграші сертифіката на 5 000 грн і двадцяти подарунків по 500 грн. Чим більше покупок – тим вищий шанс виграти поїздку чи грошовий подарунок.

ПриватБанк – найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів чоловік користується пенсійними депозитними програмами банку.

Майже 109 000 пенсіонерів Черкащини користуються пенсійними картками ПриватБанку. Лише з початку року у Черкаському регіональному управлінні ПриватБанку відкрито більше 4500 нових пенсійних рахунків

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x