Мюзикл «Вікторії» зібрав понад 12 тисяч гривень на лікування онкохворим дітям

Мюзикл «Вікторії» зібрав понад 12 тисяч гривень на лікування онкохворим дітям

Танцювальна вистава «Діти для дітей. Аліса запрошує в країну чудес» відбулася в ПК «Дружба народів». Благодійний проект з метою допомогти онкохворим дітям організували завдяки виграному гранту від департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міськради.

Танцювальний мюзикл підготували вихованці зразкового колективу сучасної хореографії «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру.

У концертній залі «Дружби народів» зібралися небайдужі діти та дорослі, які придбали квитки на мюзикл. Юні танцівники в свою чергу подарували глядачам свій талант, свої емоції та часточку душі.

Загальна сума зібраних благодійних внесків становить 12 300 гривень, яка передана батькам хворих дітей під час проведення новорічного свята в дитячому відділенні онкологічного диспансеру.

– Цей захід ми провели з метою прищеплення нашим вихованцям співчуття та милосердя до їхніх хворих ровесників, яким у житті менш пощастило. Завдяки таким заходам діти мають можливість переконатися, що навіть у юному віці можна підтримати інших людей, займати активну громадську позицію, – говорить керівник колективу «Вікторія» Вікторія Сухенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x