Черкаський бюджет поповнився майже на півмільярда гривень

Черкаський бюджет поповнився майже на півмільярда гривень

З початку року платники Черкаської області спрямували до місцевих бюджетів 480,76 млн грн податків та зборів. Головним джерелом наповнення залишається податок на доходи фізичних осіб. За січень-березень 2014 року фактично сплачено 314,2 млн грн цього податку, що становить 65,3 % у загальних надходженнях. Інформує прес-служба ОДА.

Другою складовою доходів місцевих бюджетів за фінансовою потужністю є плата за землю. Цього податку надійшло 86,1 млн. грн. Окрім того місцеві бюджети отримали 50,2 млн. грн. від єдиного податку. Цього року підприємці-спрощенці перерахували до бюджетів громад на 7 млн. грн. більше, ніж у першому кварталі минулого року.

«Не зважаючи на значно складніші економічні умови, порівняно з 2013 роком, платежі стабільно надходять до бюджету. А це означає стабільну роботу лікарень, навчальних закладів, своєчасну виплату пенсій, стипендій, заробітних плат працівників бюджетних організацій, соціальне благополуччя громадян», – зазначив в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x