Кам’янку відвідав Пшемислав Фенріх з питання місцевого самоврядування

Кам’янку відвідав Пшемислав Фенріх з питання місцевого самоврядування

23 червня 2015 року відбулася зустріч голови райдержадміністрації Сергія Сундукова та голови районної ради Сергія Морозова з представником від фундації розвитку місцевої демокраиіій в Польші Пшемиславом Фенріхом. Метою зустрічі було покращення управління процесами реалізації реформ, комунікацій та нагляду за впровадженням децентралізації в регіонах, містах та селищах України.

Польський колега цікавився, чи відбувалися обговорення щодо децентралізації у місті та районі та які побоювання є у влади та громадян. Голова районної адміністрації висловив думку, що побоювання з боку жителів сільської місцевості дійсно є, – селяни остерігаються закриття шкіл, медичних та культурних закладів. Також представники місцевої влади поцікавилися, чи передбачені певні інвестиції на користь місцевих громад для проведення такого проекту.
Польська сторона запропонувала створення клубу громадської діалогу для обговорення та пошуку найкращих варіантів у розвязанні питань місцевого самоврядування.

Завершуючи зустріч, Сергій Олександрович висловив впевненість, що під пильним наглядом європейських держав та за їх підтримки процес реформування громад в Україні все таки, який стане результатом покращення життя.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x