Черкаські волонтери долучилися до акції «Вік вимагає»

Черкаські волонтери долучилися до акції «Вік вимагає»

Днями волонтери Відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» у Черкасах (виконавчий директор Тетяна Бугеря) долучились до акції «Вік вимагає». Волонтери відділення побували в КНП «Перша Черкаська міська поліклініка» ЧМР, де зустрілись із досвідченими медичними фахівцями: завідувачем поліклініки Михайлом Шевченком, завідувачами відділень: хірургії – Геннадієм Євтєєвим, загальної практики сімейної медицини Вітою Крамар та Тетяною Покуль. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міської ради.

Метою зустрічі було дізнатись про плани та намагання працівників охорони здоров’я покращити свою діяльність, їх роботу з літніми людьми, обговорити можливі шляхи партнерства.

Як зазначив Михайло Шевченко, поліклініка обслуговує 42 тис населення міста, третина з них – пенсіонери. Проводиться значна профілактична робота, зокрема, і серед людей похилого віку. Здійснюється огляд інвалідів та учасників війни, учасників бойових дій, одиноких літніх людей в поліклініці (хто може відвідати заклад) та вдома. Вдома здійснюють огляд і вузькі спеціалісти, навіть надаються процедури і беруться аналізи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x