Новорічний дух захопив соціальні мережі

Новорічний дух захопив соціальні мережі

Новорічний дух захопив соціальні мережі. Інтернет-користувачі оновлюють свої аватарки. Також додають численні фото новорічних Черкас. Не минається традиційно і без критики. Найбільше від містян онлайн перепадає головній ялинці області. Тій, що на Соборній площі. Деталі – у вівторковому рейтингу віртуальних топ-тем.

«3»
Ялинка на Соборній розмістилася на третій сходинці рейтингу. Одним дописувачам групи «Типові Черкаси», що у «Вконтакті», вона сподобалася. Інших украй роздратувала. Бо складена майже із трьохсот натуральних ялинок. Краще б росли в лісі, пишуть інтернет-користувачі. А ще радять владі не тринькати щороку гроші, а раз і назавжди придбати штучну ялинку. Дехто тут пригадав деревця, що росли під обладміністрацією. Аби їх по-живому не зрубали, можна було б зараз гарно нарядити.

«2»
Річниця кінця світу має почесне срібло в мережі. 21 грудня рік тому землян звідусіль страхали Армагедоном. Сонце мало згаснути, ріки вийти з берегів і усе в тому ж дусі. Дехто так наслухався таких пророцтв, що навіть запасся їжею, свічками та сірниками. Типові містяни не зізнаюся, чи є серед них такі. Однак від душі сміються над легковір’ям людей.

«1»
Чекали одне – отримали інше. Найобговорюваніша тема тижня – новобуд у середмісті. Замість «Сладкарниці», зачиненої наприкінці жовтня, постав новий банк. Хоч власники тоді обіцяли оновлене кафе. З демократичними цінами та небанальним інтер’єром. Типові жителі появі нового банку не надто радіють. Бо їх у місті, хоч греблю гати. Єдиний, пишуть, плюс – це звільнення тротуару від припаркованих там автівок відвідувачів колишнього кафе.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x