Черкаських підприємців покликали до прокурора

Черкаських підприємців покликали до прокурора

Прокурор міста Черкаси Сергій Пидорич зустрівся з підприємцями міста для того, щоб вислухати їхні претензії до дій прокуратури та пропозиції. Про це «Нова Доба» дізналася в Прокуратурі міста Черкас.

Представники бізнесу поінформували прокурора міста про проблемні аспекти своєї діяльності. Нарікали і на повільне розслідування кримінальних проваджень за їхніми зверненнями, і на тиск з боку контролюючих органів. Ряд керівників підприємств передали свої звернення.

Сергій Пидорич нагадав, що в прокуратурі міста у робочий час ведеться прийом громадян і керівництвом прокуратури, і черговими прокурорами, і прокурором, що відповідає за роботу зі зверненнями громадян. Крім того, діє телефонна „гаряча лінія”, і за телефоном (0472) 32-01-94 підприємці можуть поінформувати про протиправні дії стосовно них.

Разом з тим, Сергій Миколайович нагадав, що представники бізнесу так само повинні працювати в правовому полі, особливо в частині забезпечення трудових і соціальних прав працівників, їх соціального захисту.

– Я буду жорстко реагувати на порушення трудового законодавства, на будь-які махінації з заробітною платою. Кожен ваш працівник повинен бути офіційно працевлаштований, отримувати гідну заробітну плату, передбачену законом. Це – один із пріоритетів вашої роботи, – сказав він.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x