Золотоніщани накрали брухту на 20 тисяч гривень

Золотоніщани накрали брухту на 20 тисяч гривень

Троє жителів Золотоніщини викрали металобрухт на суму близько 20 тисяч гривень. Тепер чоловікам загрожує покарання строком від трьох до шести років позбавленням волі. Про це «Нова Доба» дізналася в УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міськвідділу міліції звернувся 48-річний житель одного з сіл району із заявою про крадіжку. Чоловік повідомив, що вночі до його подвір’я проникли невідомі, які зламали замки до гаража і підсобного приміщення та викрали з них електромотор, зварювальний апарат і автозапчастини.

Працівники міліції, які прибули на огляд місця події, опитали можливих свідків, вилучили речові докази. Під час проведення заходів до оперативників надійшла інформація про можливу причетність до злочину 19-річного раніше судимого жителя міста Золотоноша. Парубка було затримано в Золотоноші, де він намагався переховувався у своїх знайомих. Невдовзі міліціонери вийшли на слід двох його спільників – 26-ти та 23-х років.

Під час розмови із слідчим молодики пояснили, що шляхом вчинення крадіжок хотіли отримати «легкі гроші» для власних потреб. Хлопці заздалегідь обрали собі жертву. Вночі проникли до подвір’я потерпілого, де за допомогою цвяходера зламали замки і винесли звідти металобрухт. Погрузили його до машини, розібрали на частини в домоволодінні одного із зловмисників і здали на одному із прийомних пунктів у місті Золотоноша.

Наразі слідчим відділенням Золотоніського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років. Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення можливої причетності зловмисників до вчинення схожих кримінальних правопорушень на території міста та району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x