Міліція просить черкащан допомогти спіймати „бийжидівців”

Міліція просить черкащан допомогти спіймати „бийжидівців”

Управління МВС України в Черкаській області проводить розслідування кримінального провадження відкритого за статтею 296 Кримінального кодексу України за фактом хуліганських дій під час мирного зібрання, яке відбувалося минулого року на Театральній площі міста Черкаси. Для забезпечення розслідування даного кримінального провадження, здійснення всіх необхідних процесуальних дій працівники міліції встановлюють особи молодих людей, які 6 квітня минулого року перебували на Театральній площі та були вдягнуті в білі майки. Про це „Нова Доба” дізналася в УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці звертаються до громадян, якщо Вам відоме місцеперебування даних осіб, дані про них або ви володієте інформацією, яка сприятиме розслідуванню даного провадження, просимо звернутися до слідчого управління УМВС України в Черкаській області за адресою вул. Благовісна, 185 або за телефоном 39-35-89.

Більш детальні фото осіб, яких розшукує черкаська міліція можна побачити на офіційному сайті УМВС України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x