4 гривні за проїзд просять встановити черкаські перевізники

4 гривні за проїзд просять встановити черкаські перевізники

Черкаські перевізники звернулися до депутата Олександра Радуцького. У зв’язку зі здорожчанням палива, вони вимагають від міської влади прийняти рішення про підвищення тарифу на проїзд до 4 гривень, інакше будуть змушені зупинити роботу на маршрутах. Про це «Нова Доба» дізналася в МІА «Черкаси».

У тексті звернення Черкаського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнська асоціація перевізників» йдеться, що ціна на паливно-мастильні матеріали за останній місяць зросла на 70%, подорожчали також запасні частини, тому собівартість перевезень пасажирів значно підвищилась.

«Ми просимо терміново прийняти рішення, оскільки місто може залишитись без перевезень, пасажири – без транспорту, а люди – без робочих місць. У разі неприйняття рішучих дій перевізники залишають за собою право на призупинення роботи на маршрутах. Черкаський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнська асоціація перевізників» вимагає негайно розглянути питання підвищення тарифу на перевезення пасажирів міста Черкаси» – йдеться у зверненні.

На захист інтересів перевізників виступив депутат міськради Віктор Горкун, він зауважив, що за власний кошт сьогодні перевізники обслуговують 21 тисячу пільгових категорій громадян. Тому депутат закликав своїх колег терміново розглянути питання підвищення тарифу, щоб забезпечити життєдіяльність мешканців міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x