Черкаську школу №37 передадуть на баланс області

Черкаську школу №37 передадуть на баланс області

Черкаську спеціальну загальноосвітню школу № 37 для дітей з вадами слуху передадуть на баланс області. Це дасть можливість збільшити фінансування для закладу з 1,200 млн грн до 5 мільйонів гривень. Про це заявив голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, який завітав у заклад для вітання учнів з наступаючим святом Великодня. Повідомляє «Новій Добі» прес-служба ОДА.

54 вихованці закладу отримали від обласного очільника у дарунок паски. Під час спілкування діти мовою жестів розповіли про себе, про улюблені предмети, майбутні професії та подарували вишиту картину.

Голова ОДА зазначив, що на обласному утриманні перебуває три навчальні заклади з Черкас, які отримують щорічно близько п’яти мільйонів гривень. Школа № 37 отримує у рік з міського бюджету близько 1,200 млн гривень, з яких лише 9 тисяч гривень йде на розвиток закладу. Левову частку фінансування з’їдає заробітна плата – 900 тисяч гривень та комунальні послуги – близько 300 тисяч.
Юрій Ткаченко повідомив, що процес передачі закладу з міста у область займе кілька місяців і вже з наступного навчального року школа отримуватиме збільшене фінансування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x