Бонус по-черкаськи, або Як заробити розважаючись

Бонус по-черкаськи, або Як заробити розважаючись

Літній настрій спонукає до гамірних, дружніх компаній, веселих розваг, а інколи просто до задушевної розмови за чашечкою кави. Що може бути приємнішим за це? Тільки подвійний бонус!

Для жителів Черкас діє унікальна акція від власників розважальних закладів та ПриватБанку. Суть акції проста – кожен клієнт банку може переглянути на сайті перелік закладів, що надають подвійний бонус у разі розрахунку карткою. Обравши цікавий для себе заклад – кафе, бар, ресторан, клуб – можна отримати від нього подвійний бонус на рахунок «Бонус Плюс». Для цього треба лише ввести пароль, що прийде на мобільний, і під час розрахунку в обраному закладі отримати подвоєний персональний бонус.

«Це дуже приваблива пропозиція. Так приємно отримати персональний подвоєний бонус в улюбленому закладі, – говорить керівник напрямку «Бонус Плюс» в Черкаській області Оксана Ебрігіт. – Підвищений бонус діє тільки для клієнтів, які підключилися до нашої акції та розрахувалися карткою. Реєстрація проходить за допомогою телефону й триває не більше хвилини. Після реєстрації клієнтові відразу доступний персональний бонус! Якщо хтось буде отримувати 5% бонуса, то Ви вже отримаєте 10%».

Зараховуються персональні бонуси, як і звичайні, на рахунок «Бонус Плюс». Переглянути отримані бонуси можна в Приват24 та банкоматі.

Перелік закладів, що беруть участь у цій акції, постійно оновлюється, тому радимо зазирати на сайт, щоб бути в курсі останніх новин. А можна просто підписатися на розсилку та дізнаватися про найкращі пропозиції, натиснувши одну кнопку на сайті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x