З незаконного обігу вилучено 324 літри алкогольного фальсифікату

Днями, в ході проведення досудового розслідування, на підставі ухвали слідчого судді Соснівського районного суду співробітники слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Черкаській області спільно з оперативними працівниками ДПІ у м.Черкасах ГУ Міндоходів в області провели обшук на складі черкаського підприємця, внаслідок чого виявили та вилучили 324 літри незаконно виготовлених алкогольних напоїв різних найменувань орієнтовної вартості 19440 гривень. Про що \”Нова Доба\” дізналася в регіональному управлінні Міндоходів.

За словами в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимира Коломійця одним із найважливіших на сьогодні напрямків діяльності міндоходівців є наведення порядку на ринку підакцизних товарів. Наразі в області працюють відповідні робочі групи Головного управління Міндоходів, які проводять перевірки дотримання чинного законодавства при продажу товарів вказаної групи. Також міндоходівці жорстко контролюють дотримання встановлених вимог до реалізації алкогольних напоїв, зокрема щодо недопущення продажу неповнолітнім та у нічні години. Робота груп та поточні результати оперативно та широко оприлюднюються.
Водночас небайдужим черкащанам пропонується інформувати про відомі їм випадки порушень умов зберігання та продажу підакцизних товарів за номером гарячої лінії Головного управління Міндоходів в області 33-91-34.
Нагадаємо, 16 квітня спільними заходами Головного управління Міндоходів у Черкаській області, Народної Самооборони та Правого сектору також був викритий незаконний продаж алкогольного фальсифікату на території торгівельної оптової бази облспоживспілки в Черкасах. Виявлено незаконну діяльність підприємця, який продавав з автотранспортного засобу та зі складу міцні алкогольні напої, розлиті у п’ятилітрові пластикові ємності за ціною 200 гривень. Під час заходів продавець фальсифікату втік з місця події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x