У Черкасах до різдвяних свят відбудеться дитяча спартакіада для особливих дітей

У Черкасах до різдвяних свят відбудеться дитяча спартакіада для особливих дітей

Зустріти новий рік по-спортивному весело – таку ідею вирішив втілити благодійний фонд «Сила Доброти», організувавши оригінальне новорічне святкування для 40 сиріт, дітей із багатодітних та неповних родин.

8-10 січня на базі благодійного фонду «Сила Доброти» у Черкасах відбудеться дитяча спартакіада для дітей-сиріт та дітей з родин, що опинилися у складних життєвих обставинах. Мета спартакіади – профілактика наркоманії та пропаганда здорового способу життя серед дітей та молоді. Крім спартакіади, дітей чекають «анти-наркотичні» тренінг та квест, а також – різдвяна святкова програма з екскурсією до боулінгу.
За словами координатора благодійного фонду «Сила Доброти» Наталі Карабєшкіної, на сьогодні для організації дитячого свята залишилося зібрати ще близько 3 тисяч гривень. Серед тих, хто уже допоміг – «ЧПК», фірми «Дизайн» та «Малбі-Беверідж», ЧДТУ, підприємець Світлана Трофімова та депутат Черкаської міської ради Сергій Гладких. За словами одного із благодійників, Сергія Гладких, що уже більше 5 років постійно допомагає фонду коштами та речами для нужденних, вкрай важливо, щоб діти з особливих родин отримали свято, але ще важливіше – не забувати про такі родини протягом року.
Крім постійної опіки, фонд «Сила Доброти» щороку організовує особливі свята для особливих дітей. На початку 2013-го подарувати святковий настрій і новорічні дарунки вдалось для 30 дітей-сиріт, дітей із багатодітних та неповних родин. Крім новорічних святкувань, фонд «Сила Доброти» організував для них літню екскурсію до Канева. А для групи підлітків, підопічних фонду, було організовано навчання у школі лідерства. Дітей готували бути професійними волонтерами, після чого вони можуть допомагати дорослим проводити просвітницьку і профілактичну роботу зі «складними» дітьми. І наступного року вони використаюсь здобуті знання під час роботи у підшефному Михайлівському дитячому будинку (Смілянський район).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x