Кримські підприємства почали отримувати черкаську «прописку»

Кримські підприємства почали отримувати черкаську «прописку»

Новим механізмом перереєстрації бізнесу на материковій Україні, за даними Міністерства доходів і зборів, вже скористалась 191 юридична особа та 59 фізичних осіб підприємців з Криму та Севастополя.

«З них 16 юридичних осіб стали платниками м. Черкаси. Серед них – 3 організації та 13 філій, головні офіси яких сьогодні обліковуються у місті», – повідомив в.о. начальника ДПІ у м. Черкасах Олег Коваль, інформують у ДПІ.

Він нагадав, що для реєстрації зміни свого місцезнаходження/місця проживання юридична або фізична особа – підприємець, яка зареєстрована на території АР Крим або м. Севастополя, повинна звернутись до державного реєстратора реєстраційної служби України в м. Черкасах до «Центру надання адміністративних послуг» (вул. Благовісна,170, т.54-05-12). Після отримання відомостей з Єдиного державного реєстру про внесені зміни, ДПІ у м. Черкасах бере на облік таких платників.

«Після взяття на облік такі платники сплачують податки, збори, ЄСВ, подають податкові декларації (звіти, розрахунки) та виконують інші зобов’язання вже за місцем нової реєстрації та у відповідності до українського законодавства», – зазначив Олег Коваль.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x