У Смілі заборонили використання російської символіки

У Смілі заборонили використання російської символіки

Сесія Смілянської міської ради Черкаської області своїм рішення заборонила використання символіки Російської Федерації у будь-якій спосіб та звернулась до мешканців міста щодо утримання від використань Георгіївських стрічок. Таке рішення депутати прийняли на черговій LІІ сесії Смілянської міської ради яка відбулася у середу, 30 квітня. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Сміляночка».

Наводимо текст рішення сесії з цього питання

СМІЛЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІІ СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Про суспільно-політичну
ситуації в Україні

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення прав і свобод громадян, гарантованих Конституцією України, у зв’язку із складною суспільно-політичною ситуацією в Україні, тимчасовою окупацією Автономної Республіки Крим, проявами сепаратизму, захопленнями державних установ у південно-східних районах України міська рада вирішила :

1. Звернутись до мешканців міста Сміла щодо утримання від використань Георгіївських стрічок (за виключенням державних нагород).

2. Заборонити використання символіки Російської Федерації у будь-якій спосіб, будь-якій формі на території м. Сміла.

3. Смілянському МВ УМВС України в Черкаській області звернути особливу увагу на посилення боротьби із будь-якими проявами сепаратизму на території м. Сміла.

Секретар міської ради Я.Г. Березань

ПОГОДЖЕНО:
Юридичний відділ С.М.Філатов
Начальник відділу організаційної роботи В.В.Єфремов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x